Een Aardwarmtesysteem Voor Energie Op Te Wekken

By Alica Craig

July 16, 2018

Sharing is caring!

Als u in een gebied met een koud klimaat en op olie gebaseerde warmte leeft, moet u naar een aardwarmtesysteem op aardbodem kijken. Enkele jaren geleden dumpte onze gemeenschappelijke vriend Mr. Frugal Toque (net buiten Ottawa, Canada) zijn olie-oven en huurde een aannemer in om deze te vervangen door een grond-bron warmtepomp. Op de website van https://nvmenergiemakelaar.nl kun je dit soort feitjes vaker terugvinden.

Zo heb je in Nederland nog niet veel initiatieven gezien op eneco na, zij waren een van de eerste in Nederland die met duurzame systemen energie opwekte.

Hij jaagde meer dan $ 25k (na kortingen) voor de upgrade, maar het bespaart hem minstens $ 2000 per jaar aan verwarmings- en koelingskosten, en de kapitaalwaarde zal gemakkelijk terugverdiend kunnen worden tijdens de doorverkooptijd, omdat de verwarmingskosten hoog zijn in de hoofden van mensen in dat gebied.

Verbruik Van Consoles Is Erg Laag Vandaar De Populariteit

Gadgets: DVR’s, gameconsoles en kabeldozen van het PlayStation-type zijn de laatste jaren erg populair geworden omdat ze 50 of zelfs 100 watt kunnen gebruiken als je ze niet eens gebruikt. Dit is onaanvaardbaar – elke vampier van meer dan 1 watt verdient het om uitgehongerd te worden, dus je zult computers die niet in gebruik zijn willen afsluiten. Het probleem met de kabel en het playstation is eenvoudiger op te lossen: stuur het doosje terug naar het kabelbedrijf en annuleer uw service, en verkoop het spelsysteem .. u heeft meer waardevolle dingen te maken met uw vrije tijd!

Een Oude Vriezer Kan Je Veel Geld Kosten Een Stroom

Mijn buurtvriend The Garage Grocer verving bijvoorbeeld een oude vriezer uit de jaren 70 met een model uit 2007 van dezelfde grootte. Het stroomverbruik daalde van 155 kWh / maand naar 64,5, een besparing die samenviel tot ongeveer $ 1582 per decennium als conservatief werd geïnvesteerd. De nieuwe vriezer kostte hem rond de $ 200

Nieuwe Koelkast Kan Veel Opleveren Qua Energie Kosten

Mijn gigantische luxe LG-koelkast verbruikt ruim 40 kWh per maand en kostte me $ 600 (ook op Craigslist maar veel nieuwer) – maar alleen omdat ik volhield met het luxe roestvrijstalen model, in overeenstemming met de rest van mijn belachelijke levensstijl. Met de juiste aanpassingen kan uw elektriciteitsrekening een triviale aangelegenheid zijn die aanvoelt als een kleine maandelijkse beloning voor uw doordachte gebruik, in plaats van een pijnlijke maar noodzakelijke aftakeling van uw bankrekening. Blij demon-jacht!

About Alica Craig