Hoe De Lotto Te Winnen Met Een Speciale Strategie

By Alica Craig

July 16, 2018

Sharing is caring!

Het winnen van de loterij is een wereldwijd symbool van geluk, want loterijen spelers worden vanaf het begin geconfronteerd met ongelofelijke kansenstacks. In aanvulling hierop zijn de prijzen vaak levens veranderende bedragen, dus elke overwinning kan een scherpe verandering in het leven van de gelukkige winnaar (s) zien. Lotto is hier een goed voorbeeld van.

Hoewel er vele strategieën zijn die beweren dat de winstkansen van spelers worden verhoogd, zijn er maar weinig die echt werken. Het is een van degenen die echt werken waar we vandaag naar gaan kijken, met name de eenvoudigste en meest effectieve.

Lottery Syndicates – Hoe Werken Ze En Waarom Zijn Ze Zo Effectief?

Dit is basis wiskunde en zoals we allemaal weten, liegt wiskunde niet. Het spelen van syndicaten is een geweldige manier om je winstkansen te vergroten zonder fortuinen te hoeven uitgeven aan extra tickets.

De online loterijrevolutie is zelfs het meest gevoeld op de markt van groepstickets of syndicatietickets omdat het nieuwe kanalen heeft geopend voor klanten die anders vrij moeilijk te navigeren waren. Het werkt eenvoudig, bijvoorbeeld: 10 lijnen kunnen samen worden gebundeld om een ​​groepssyndicatieticket te maken dat 10 regels bevat.

Het Lotto Spel Kan Alle Kanten Op En De Regels Zijn Eenvoudig

Nu kan dit lottosyndicaat worden opgesplitst in aandelen (om de eenvoud van deze verklaring te behouden, zullen we het syndicaat in 10 delen). Elke speler kan zoveel aandelen kopen als hij of zij wenst (van 1-10). Nadat alle aandelen zijn gekocht, is de syndicatie voltooid. Als een van de lijnen binnen de syndicatie wint, wordt het totaal verdeeld volgens het aantal aandelen dat de speler in het winnende groepspel had gekocht.

Dus, in het bovenstaande voorbeeld, als ik 2 tickets uit de 10 had gekocht, zou ik het dubbele bedrag ontvangen als iemand die er slechts één had gekocht. Aandelen zijn goedkoper dan lijnen. Het is om deze reden dat een speler zijn kansen kan vergroten (van slechts één potentiële winnende lijn tot tien) zonder dat hij extra leuke tickets hoeft aan te schaffen.

About Alica Craig